Помідори, фаршировані сардинами та яйцями

Помідори, фаршировані сардинами і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска на швидку руку з помідорів, фаршированих сардинами і вареними яйцями

Інгредієнти

Помідори жовті – 4 шт.
Сардини консерви – 240 гр.
Яйця – 2 шт.

Як приготувати Помідори, фаршировані сардинами та яйцями

Дуже легка приготуванні закуска, що складається з найдешевших і простих інгредієнтів. Але при цьому дуже красиво виглядає на тарілці і звичайно ж дуже смачна. Помідори можна взяти і червоні, але з жовтими вона виглядає більш сонячно

Покроковий рецепт

1. Помідори помити, обсушити і розрізати навпіл.

2. Яйця відварити круто, остудити, почистити і нарізати маленькими кубиками.

3. Змішати яйця і сардини. Добре розім’яти.

3. Нафарширувати половинки помідорів. Подавати до столу охолодженої.

4. Приємного апетиту!