Помилкові курячі «ніжки»

Помилкові курячі «ніжки» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для тіста: –
Борошно – 250-300 г
Кефір – 0,75 склянки
Сода – 1/2 ч. л.
Сіль – щіпка
Для фаршу: – :
Куряче філе – 600 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Соломка солона –
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Помилкові курячі «ніжки»

Покроковий рецепт

Кефір змішати з содою, сіллю і борошном, замісити тісто.

Тісто має бути м’яким і не прилипати до рук.

М’ясо і цибулю перекрутити на м’ясорубці, змішати в глибокій мисці, посолити, поперчити. Гарненько перемішати.

Тісто розкачати завтовшки 1мм і порізати смужками шириною близько 3 див.

Взяти трохи фаршу, сформувати овальної форми котлетку. У центр котлетки вставити соломку. Потім узяти смужку тесту обкрутити навколо фаршу, починаючи з середини соломки.

Виходять ось такі «курячі ніжки». Смажити ніжки на сковороді на рослинному маслі до зарум’янювання (масла повинно бути багато, щоб приховувало приблизно половину «ніжки», 1-1,5 см). Не шкодуйте масла при смаженні, інакше «ніжки» вийдуть сухими.

Приємного апетиту!