Повітряні курячі відбивні з італійським мотивом

Повітряні курячі відбивні з італійським мотивом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячу грудку добре миємо, і відрізаємо від неї маленьке філе. (Робимо це для того, щоб відбивні мали гарну форму без дірок). Ріжемо мяско під кутом (приблизно по діагоналі) товщиною 1,5 сантиметра. Відбиваємо кухонним молотком кожен м’ясної шматок з одного боку (не перестарайтеся, читати газету через нього ми не будемо).

У глибокій мисці з’єднуємо сіль, розмарин, перець і оливкове масло. Складає в миску відбування шматки м’яса, акуратно перемішуємо, щоб кожен шматок був в маринаді. Залишаємо на 25-30 хвилин.

В одну миску насипаємо борошно і додаємо трохи солі, добре перемішуємо.
В іншій мисці збиваємо виделкою яйця.

Обволікає кожен шматок м’яса спочатку в борошні, потім в яйці. Смажимо на розжареній соняшниковій олії на помірному вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку. При необхідності міняйте масло в сковороді.

Відбивні з італійським акцентом готові! Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається!