Повітряний двоколірний омлет

Повітряний двоколірний омлет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відокремлюємо білки і жовтки яєць, додаємо по дрібці солі в обидві чашки. До жовтків додаємо молоко

Жовтки з молоком перемішуємо виделкою, білки збиваємо міксером до густої піни

На розпечену сковороду, змащену маслом, рівномірно по всій поверхні виливаємо жовтки

Зверху викладаємо білкову піну і розрівнюємо її ложкою

Закриваємо сковороду кришкою і готуємо на середньому вогні близько 5 хвилин. Викладаємо готовий омлет на плоску тарілку, перевернувши його

Для більш красивої подачі розрізаємо омлет навпіл і викладаємо одну половину на іншу