Повітряний крем з вершків для торта і капкейків

Повітряний крем з вершків для торта і капкейків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Перекладіть вершковий сир і цукрову пудру у велику миску і збийте на середній-низькій швидкості до однорідного стану.

2. Зменшіть міксер на меншу швидкість і вилийте густі вершки (вливати по боках чаші дуже повільним і рівномірним потоком), час від часу зупиняючись, щоб очистити дно і бічні сторони чаші силіконовим шпателем.

3. Коли всі вершки будуть додані, поверніть міксер до середнього і збивайте до тих пір, поки глазур не стане густою. Як тільки стала потрібної консистенції – зупиніться! Інакше вершки можна перевзбить і вони почнуть опадати.

4. Використовуйте ванільний вершковий крем за призначенням