Інгредієнти
Шоколад – | |
Трафарет – |
Як приготувати Прикраса для тортів шоколадом
Покроковий рецепт
Наламати шоколад розтопити на водяній бані (вода не повинна потрапити в шоколад!). Перемішати. Повинна вийти блискуча однорідна шоколадна маса.
Розтоплений шоколад перекласти в щільний пакет, згорнути кульком. Зрізати біля пакета зовсім мааааленький куточок (якщо зробите велику дірочку, шоколад буде сильно литися і рівний красивий малюнок отримати буде складно).
На трафарет накласти пергаментний папір. «Намалювати» шоколадом малюнок. Прибрати в морозильну камеру для швидкого і повного застигання.
Акуратно підчепивши ножем перенести шоколадні малюнки на торт.
Мої шоколадні сніжинки «пішли» на прикраса торта “Сметанника”.
Приємного апетиту!