Прикраса для тортів шоколадом

Прикраса для тортів шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Шоколад –
Трафарет –

Як приготувати Прикраса для тортів шоколадом

Покроковий рецепт

Наламати шоколад розтопити на водяній бані (вода не повинна потрапити в шоколад!). Перемішати. Повинна вийти блискуча однорідна шоколадна маса.

Розтоплений шоколад перекласти в щільний пакет, згорнути кульком. Зрізати біля пакета зовсім мааааленький куточок (якщо зробите велику дірочку, шоколад буде сильно литися і рівний красивий малюнок отримати буде складно).

На трафарет накласти пергаментний папір. «Намалювати» шоколадом малюнок. Прибрати в морозильну камеру для швидкого і повного застигання.

Акуратно підчепивши ножем перенести шоколадні малюнки на торт.

Мої шоколадні сніжинки «пішли» на прикраса торта “Сметанника”.

Приємного апетиту!