Плюси рецепта полягають у тому, що інгредієнтів потрібно небагато і вони є у кожної господині на кухні. А так само, на приготування піде мінімум часу.

Інгредієнти
| хліб – 4 шматочка | |
| ковбаса – 4 шматочка | |
| сир – 8-10 шматочків | |
| яйце – 1 шт | |
| сіль – щіпка |
Щільний сніданок – запорука успішного дня, саме тому цей рецепт підійде як не можна до найважливішого прийому їжі.
Покроковий рецепт

Відрізати 4 шматочка хліба. Ковбасу нарізати не товстими кружечками. Сир так само нарізати тонкими шматочками.

На хліб викласти сир, потім кружечки ковбаси і знову сир. Бутерброд накрити другим шматком хліба. Продавити бутерброд з двох сторін.

Розбити яйце і додати сіль. Так само на даному етапі можна додати будь-які інші спеції, зелень за смаком.

В отриманій суміші промокнути кожен бутерброд. Викласти бутерброди на розпечену сковороду без масла.

Бутерброди обсмажуються з кожної сторони до тих пір, поки весь сир не розплавиться і не пропечеться яйце.

Готові бутерброди подавати гарячими. Приємного апетиту!
