Цей рецепт грибного супу самий простий і швидкий у приготуванні. У ньому дуже мало інгредієнтів. Я поділюся з Вами маленьким секретом, який допоможе Вам приготувати самий ароматний суп з грибів!
Інгредієнти
Суміш грибів – 300 грам заморожених | |
Картопля – 5 штук | |
Морква – 2 штуки | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Петрушка – 1 пучок | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Соняшникова олія – для смаження |
Суп з грибів володіє особливим ароматом і смаком, який люблять і дорослі і діти. Рецептів грибного супу величезна безліч, але він дуже смачний і гарний і без всяких добавок!
Покроковий рецепт
Головний секрет смачного грибного супу: заморожену грибну суміш (у мене опеньки, підберезники, підосичники і білі гриби) потрібно залити окропом! При такому способі гриби зберігають свої смакові якості і суп виходить дуже ароматним. Ставимо каструлю з грибами на вогонь.
Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо кубиками. Як тільки бульйон з грибами закипить, кладемо туди картоплю і варимо 20 хвилин до готовності картоплі.
Готуємо заправку. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву кубиками. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії, обсмажуємо цибулю і моркву майже до готовності. Солимо, перчимо до смаку.
Коли картопля готовий, додаємо заправку до грибів і картоплі. Солимо, перчимо за смаком. Варимо ще хвилин п’ять.
Коли овочі будуть повністю готові, знімаємо суп з вогню, посипаємо рубаною петрушкою. Даємо настоятися 10-15 хвилин. Сервіруємо. Подаємо зі сметаною або майонезом і з часниковими грінками. Приємного апетиту!