Бархатистий крем-суп з кабачків

Бархатистий крем-суп з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бархатистий крем-суп з кабачків – корисний і легкий суп для тих, хто хоче бути у формі!

Інгредієнти

Кабачок – 0,5 кг
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Вершкове масло – 2 ст. л.
Вершки – 100 мл
Бульйон – 0,5 л (краще курячий)
Каррі – 1 ч. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Зелень – для прикраси

Як приготувати Бархатистий крем-суп з кабачків

Бархатистий крем-суп з кабачків – корисний і легкий суп. Овочевий суп для тих, хто хоче бути у формі!

Покроковий рецепт

Кабачки помити, порізати кільцями/півкільцями. Цибулю і часник почистити, порізати (можна крупно). На вершковому маслі до прозорості обсмажити цибулю і часник. Закинути кабачки, тушкувати до м’якості. При необхідності можна підливати воду.

Перекласти овочі в каструлю, додати бульйон, подрібнити заглибним блендером.

Додати вершки, знову збити.

Додати порошок каррі і сіль, перемішати ложкою. За рахунок каррі, колір супу стане золотистим. Поставити каструлю з супом-пюре на вогонь, двісті до кипіння (помішуючи).

Овочевий крем-суп з кабачків готовий! Подавати на стіл, прикрасивши і поперчив.
Приємного апетиту!