Бархатистий крем-суп з кабачків – корисний і легкий суп. Овочевий суп для тих, хто хоче бути у формі!
Покроковий рецепт
Кабачки помити, порізати кільцями/півкільцями. Цибулю і часник почистити, порізати (можна крупно). На вершковому маслі до прозорості обсмажити цибулю і часник. Закинути кабачки, тушкувати до м’якості. При необхідності можна підливати воду.
Перекласти овочі в каструлю, додати бульйон, подрібнити заглибним блендером.
Додати вершки, знову збити.
Додати порошок каррі і сіль, перемішати ложкою. За рахунок каррі, колір супу стане золотистим. Поставити каструлю з супом-пюре на вогонь, двісті до кипіння (помішуючи).
Овочевий крем-суп з кабачків готовий! Подавати на стіл, прикрасивши і поперчив.
Приємного апетиту!