Простий грибний суп

Простий грибний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з грибів володіє особливим ароматом і смаком, який люблять і дорослі і діти. Рецептів грибного супу величезна безліч, але він дуже смачний і гарний і без всяких добавок!

Покроковий рецепт

Головний секрет смачного грибного супу: заморожену грибну суміш (у мене опеньки, підберезники, підосичники і білі гриби) потрібно залити окропом! При такому способі гриби зберігають свої смакові якості і суп виходить дуже ароматним. Ставимо каструлю з грибами на вогонь.


Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо кубиками. Як тільки бульйон з грибами закипить, кладемо туди картоплю і варимо 20 хвилин до готовності картоплі.

Готуємо заправку. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву кубиками. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії, обсмажуємо цибулю і моркву майже до готовності. Солимо, перчимо до смаку.

Коли картопля готовий, додаємо заправку до грибів і картоплі. Солимо, перчимо за смаком. Варимо ще хвилин п’ять.

Коли овочі будуть повністю готові, знімаємо суп з вогню, посипаємо рубаною петрушкою. Даємо настоятися 10-15 хвилин. Сервіруємо. Подаємо зі сметаною або майонезом і з часниковими грінками. Приємного апетиту!