Рецепт простий, швидкий і смачний, запасіться гарним настроєм і відчуєте осінню атмосферу яблучного сезону.
Інгредієнти
Яйця – 3 штуки | |
Млинна борошно – 1 склянка Якщо немає млинцевого борошна, можна взяти звичайну і додати трохи соди/розпушувача | |
Цукровий пісок – 1 склянка Можна взяти більше або менше за смаком | |
Кориця – За смаком – 0,5-1 ст. л. | |
Яблука – 2-3 штуки за смаком Краще брати звичайні, сезонні, ароматні |
Так буває, що нам хочеться чогось смачного, домашнього, а готувати не хочеться! Але їсти, як кажуть, хочеться завжди, тому пропоную рецепт самого швидкого, простого і, що головне, смачного яблучного пирога!
Покроковий рецепт
Яйця збиваємо з цукром (краще використовувати блендер). Вмішуємо борошно, тут теж краще взяти блендер, щоб наситити тісто киснем, що так воно вийде пишним.
Яблука помити, очистити, нарізати кубиками. Додати в тісто. За смаком додаємо корицю.
Яйця збиваємо з цукром (краще використовувати блендер). Вмішуємо борошно, тут теж краще взяти блендер, щоб наситити тісто киснем, що так воно вийде пишним.