Перш ніж приступити до нарізки продуктів, необхідно відварити яйця і картоплю, потім нарізати їх кубиками, як на салат «Олів’є».
Таким же чином, очищені від целофану крабові палички ріжемо спочатку вздовж соломкою, а потім нарізаємо більш дрібно. Розрізати на шари непотрібно. Замість крабових паличок можна використовувати крабове м’ясо.
Попередньо зливаємо з банки з консервованою кукурудзою всю рідину. Викладаємо в загальну ємність картопля, крабові палички, кукурудзу, яйця. Ретельно змішуємо всі інгредієнти.
Солимо страву за смаком, можна також поперчити. Заправляємо салат майонезом. У мене пішла половина великої пачки. Може знадобитися і менше, або трохи більше, орієнтуйтеся на кількість продуктів.
Викладіть цей простий салат з крабами і картоплею в глибоке блюдо і подавайте до столу.