Коли часу на приготування немає, а хочеться чогось легкого і простого…
Інгредієнти
копчена форель – 200 г | |
листя руколи – 2 склянки листя | |
лимонний сік – 1 чайна ложка | |
копчена паприка – 1/8 чайна ложка | |
олія оливкова – 1 столова ложка | |
кухонна сіль – за смаком | |
мелений перець – за бажанням | |
червоний перець горошком – 6-8 шт. |
Рецепт з простого салату зі свіжої рукколи і копченої форелі буде завжди вам на допомогу, особливо якщо у вас не так вже багато часу проводити на кухні.
Покроковий рецепт
1. Рибне філе нарізають тонкими скибочками і відкладають у бік.
2. Листя руколи промивають і обсушують на паперовому рушнику.
3. Рукколу перекладають у глибоку чашку і додають шматочки форелі.
4. Лимонний сік змішують з оливковою олією. Додають трохи копченої паприки, сіль, мелений перець і червоний перець горошком, перемішують. Заправка готова.
5. Заправляють салат, добре перемішують, щоб кожен шматочок покрився заправкою. При необхідності можна ще посолити і поперчити.