Пряна яловичина з ромом і папайєю

Пряна яловичина з ромом і папайя – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Святкове блюдо з яловичої вирізки, приготовленої з ромом і папайєю, можна подавати з червоним сухим вином і без гарніру.

Покроковий рецепт

Ретельно промите м’ясо необхідно викласти в широку каструлю і залити гарячою кип’яченою водою, потім додати за смаком сіль, а також приправу каррі. Почистити салатний цибулю і нарізати його шматочками, перекласти в каструлю з яловичиною, потім насипати білий перець.

Почистити папайю, нарізати її маленькими кубиками, перекласти в сковороду і злегка обсмажити в розтопленому вершковому маслі, хвилин через шість влити ром, додати свіжовичавлений лаймовий сік.

Готувати папайю на малому вогні до м’якості, за смаком насипати білий перець, додати трохи солі, влити бальзамічний оцет, ще раз перемішати інгредієнти, прибрати сковорідку з плити.

З каструлі приготоване м’ясо вийняти, перекласти його на блюдо, нарізати широкими порційними шматками, поруч з нарізаною яловичиною викласти папайю.

Присипати яловичину з папайєю смаженими горішками кешью, потім подавати святкове блюдо в гарячому вигляді до столу.