Смачний і ароматний рибний суп до вашого столу всього за півгодини!

Інгредієнти
| Червона риба (хребет) – 300 г | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Картопля – 3 шт. | |
| Морква – 1/2 шт. | |
| Чорний мелений перець – 5 р | |
| Прованські трави – 1/2 ч. л. | |
| Сметана – 2 ст. л. | |
| Вершкове масло – 30 г | |
| Вермішель – 40 г |
Пряний суп на червоній рибі – це наваристое, ситне і дуже смачне блюдо. Ніжний вершковий смак масла і сметани поєднується з відтінками червоної риби і овочами, а пікантні трави підкреслюють аромат страви. Суп готуватися всього півгодини, але вимагає часу, щоб добре настоятися. Блюдо дуже корисне, так як риба багата жирними кислотами Омега-3 і джерелом протеїну. Такий суп можна готувати з різними крупами, а сметану у страві можна замінити на вершки або м’який вершковий сир. В кінці приготування обов’язково додайте зелень для більш яскравого аромату – кінзу, петрушку або кріп. Подавати блюдо можна як гарячим, так і холодним.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Рибний хребет гарненько вимити, очистити цибулю, моркву і картоплю.

Поставити на вогонь каструлю з водою. Довести до кипіння. Нарізати великими кубиками картоплю і півкільцями моркву. Додати овочі в каструлю. Готувати суп до м’якості картоплі.

Розтопити шматочок масла на сковорідці, додати червону рибу, нарізану на шматочки.

Додати до риби дрібно нашатковану цибулю, прованські трави, сіль і чорний перець. Рибу помістити в суп разом з вермішеллю. Готувати ще 5 хвилин.

Додати в блюдо сметану і петрушку. Зняти суп з вогню і залишити на пару годин, накривши кришкою. Потім розлити по тарілках і подавати на стіл. Приємного апетиту!
