
Інгредієнти
| Журавлина – 350 г | |
| Мед – 100 г | |
| Цукор коричневий – 1 ст. л. | |
| Вода – 3/4 склянки | |
| Апельсин – 1 ст. л. цедри | |
| Кориця – паличка | |
| Кардамон – 4 стручка | |
| Мускатний горіх – 1/4 ч. л. | |
| Гвоздика – щіпка | |
| Імбир – 2 ст. л. | |
| Лікер апельсиновий – 1 ст. л. |
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Киньте ковіньку, мед, коричневий цукор, палички кориці, стручки кардамону, мускатний горіх, гвоздику в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння, варіть 1-2 години. Ви помітите що суміш загусає.

Додати апельсинову цедру, апельсиновий лікер і імбир, перемішайте, варіть на повільному вогні ще 1-2 хвилини. Сенс в тому, що варити журавлину треба до тих пір, поки вона не розм’якшиться і не лопне. Якщо ви хочете не густий соус, зніміть з вогню. Якщо густий – варіть ще до потрібної консистенції (рідина випарується, і він загусне). Витягніть палички кориці. Подавайте до столу в неглибокій мисці кімнатної температури.

Суміш може зберігатися в закритій ємності в холодильнику 2 дні. Приємного апетиту!
