Пшоняні оладки на молоці

Пшоняні оладки на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиту крупу залити кип’яченою гарячою водою і поставити на маленький режим вогню варитися близько 10 хвилин.
Додати половину порції молока, продовжити варити до густоти в’язкої. Кашу остудити.
Приготувати опару для майбутніх пшенных оладок: у склянці теплої води «розпустити» дріжджі з двома-трьома ст. л. борошна і одну ст. л. цукрового піску.
В охолоджену кашу влити решту молока, додати яєць, цукру – все добре розтерти або пропустити в блендері до консистенції густої сметани. У піднялася опару додати пару стаканів просіяного борошна та олії.
Вимісити тісто і поставити для підйому в тепле місце до повної його вистойки (приблизно 1 година).
Випікати оладки з обох сторін на сухій сковороді. Так як наближався сімейне свято, я спекла оладки у вигляді сердечок.

Готові оладки подавати з медом. Можна викласти шматочки бананів, горішки і заправити збитими вершками.