Який же Новий рік без салату Олів’є?! Це вже традиція для багатьох російських сімей і в моїй родині це не виняток. Простий і смачний, улюблений багатьма салат порадує ваших близьких.

Інгредієнти
| Картопля відварна – 3-4 шт. | |
| Ковбаса варена – 200 гр. | |
| Морква варена – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Огірок солоний – 2-3 шт. | |
| Горошок зел. консерв. – 100 гр. | |
| Майонез – 2 ст. л. для заправки | |
| Яйце варене – 4-5 шт. |
Це не класичний варіант салату Олів’є. Класичний рецепт складається з перепелиного м’яса, але так як знайти перепелине м’ясо не завжди представляється можливим, то замість нього я використовувала всім звичну варену ковбасу. В іншому рецепт традиційний.
Покроковий рецепт

Яйця чистимо, ріжемо. Я використовую яйцерезку. Відварну картоплю очистити і порізати дрібними кубиками. Висипаємо в салатницю.

Морква також чистимо і ріжемо кубиками.

Теж саме робимо з вареною ковбасою. Додаємо в майбутній салат.

Цибулю чистимо, дрібно ріжемо. Деякі воліють бланшувати цибулю ( обшпарити окропом), але я вважаю, що і без обробки цибуля не псує цей салат. Солоні огірки ріжемо кубиками.

Додаємо зелений горошок. Перемішуємо інгредієнти і заправляємо майонезом. Один з варіантів салату Олів’є готовий. Приємного апетиту!
