Підготуйте необхідні продукти. Сир покладіть в миску, в якій будете замішувати тісто.
До сиру додайте яйце, сіль, цукор і ретельно перемішайте.
Тепер потрібно додати борошно і соду. Борошно додавати поступово, щоразу перемішуючи і перевіряючи густоту тіста.
У вас повинно вийти однорідне тісто.
Руками, змоченими у воді, сформуйте круглі сирники. Обсмажуйте сирники на олії на повільному вогні. Приблизний час обсмажування одного боку 4-5 хвилин.
Коли одна сторона засмажиться, зніміть сковороду з вогню і дайте сирників трохи охолонути. Це допоможе вдало перевернути сирники, інакше вони можуть розтікатися. Смажте другу сторону сирників.
Готові сирники. Їх можна їсти в гарячому, теплому або холодному вигляді, додаючи різні начинки.