Смажена на сковороді риба минтай з соусом тобаско
Інгредієнти
філе минтая – 300 грам | |
спеції – за смаком | |
соус тобаско – 10 мл | |
помідори черрі – 2 штуки | |
солодкий і гострий перець – 1 штука |
Вогняна рибка, та який же чоловік відмовиться від такої вечері?! Представляємо унікальний рецепт рибки, яка входить найчастіше у ресторанне меню. Для її приготування вам знадобиться трохи часу і зусиль.
Для приготування підготуйте:
Філе минтая – 300 грам;
спеції – за смаком;
соус тобаско – 10 мл;
помідори черрі – 2 штуки;
солодкий і гострий перець – 1 штука.
Покроковий рецепт
1. Приправте спеціями, соусом тобаско філе риби і відправте на сковороду гриль готується. З кожної зі сторін риба повинна обсмажитися не менше п’яти хвилин.
2. Промийте черрі і перці. Як тільки риба приготується зніміть її з вогню і відправте овочі смажитися. По одній хвилині, постійно перевертаючи.
3. Викладіть рибу і овочі на тарілку і подавайте до столу.