Риба минтай на сковороді гриль з соусом тобаско

Риба минтай на сковороді гриль з соусом тобаско – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена на сковороді риба минтай з соусом тобаско

Інгредієнти

філе минтая – 300 грам
спеції – за смаком
соус тобаско – 10 мл
помідори черрі – 2 штуки
солодкий і гострий перець – 1 штука

Як приготувати Риба минтай на сковороді гриль з соусом тобаско

Вогняна рибка, та який же чоловік відмовиться від такої вечері?! Представляємо унікальний рецепт рибки, яка входить найчастіше у ресторанне меню. Для її приготування вам знадобиться трохи часу і зусиль.

Для приготування підготуйте:
Філе минтая – 300 грам;
спеції – за смаком;
соус тобаско – 10 мл;
помідори черрі – 2 штуки;
солодкий і гострий перець – 1 штука.

Покроковий рецепт

1. Приправте спеціями, соусом тобаско філе риби і відправте на сковороду гриль готується. З кожної зі сторін риба повинна обсмажитися не менше п’яти хвилин.

2. Промийте черрі і перці. Як тільки риба приготується зніміть її з вогню і відправте овочі смажитися. По одній хвилині, постійно перевертаючи.

3. Викладіть рибу і овочі на тарілку і подавайте до столу.