Інгредієнти
Філе риби – 2 шт. (Дорі, або інший) | |
Соєвий соус – | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Тархун – жменю листочків | |
Сік лимона – сік 1/2 лимона | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Огірки – 2 шт. | |
Авокадо – 1 шт. |
Чудове легке і разом з тим ситна страва!
Це той самий випадок, коли «з пісні слів не викинеш». Всі компоненти настільки доповнюють один одного. Листя тархуна надають особливий тонкий аромат і слабку гірчинку.
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Філе риби гарненько промити, обсушити на паперовому рушнику, укласти в вогнетривке блюдо. Збризнути з обох сторін лимонним соком, соєвим соусом, присипати сіллю (зовсім трішки, так як соєвий соус Кіккоман і так солоний) і поперчити. Запікати рибне філе в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Авокадо почистити, нарізати невеликими кубиками. Огірки помити, так само як і авокадо нарізати кубиками.
Приготувати заправку для салату.
У чашу закинути кілька листочків тархуна. Додати лимонний сік.
Додати оливкову олію.
…щіпку крупної солі і розтовкти.
У приготовлену заправку закинути нарізані авокадо і огірки, гарненько перемішати.
Готове рибне філе викласти на плоску тарілку. Зверху викласти салат з авокадо і огірків. Прикрасити свіжими листочками тархуна. Приємного апетиту!