Риба під салатом з авокадо і огірків

Риба під салатом з авокадо і огірків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Філе риби – 2 шт. (Дорі, або інший)
Соєвий соус –
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Тархун – жменю листочків
Сік лимона – сік 1/2 лимона
Оливкова олія – 2 столові ложки
Огірки – 2 шт.
Авокадо – 1 шт.

Як приготувати Риба під салатом з авокадо і огірків

Чудове легке і разом з тим ситна страва!
Це той самий випадок, коли «з пісні слів не викинеш». Всі компоненти настільки доповнюють один одного. Листя тархуна надають особливий тонкий аромат і слабку гірчинку.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Філе риби гарненько промити, обсушити на паперовому рушнику, укласти в вогнетривке блюдо. Збризнути з обох сторін лимонним соком, соєвим соусом, присипати сіллю (зовсім трішки, так як соєвий соус Кіккоман і так солоний) і поперчити. Запікати рибне філе в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Авокадо почистити, нарізати невеликими кубиками. Огірки помити, так само як і авокадо нарізати кубиками.

Приготувати заправку для салату.
У чашу закинути кілька листочків тархуна. Додати лимонний сік.

Додати оливкову олію.

…щіпку крупної солі і розтовкти.

У приготовлену заправку закинути нарізані авокадо і огірки, гарненько перемішати.

Готове рибне філе викласти на плоску тарілку. Зверху викласти салат з авокадо і огірків. Прикрасити свіжими листочками тархуна. Приємного апетиту!