Риба під томатним соусом (універсальна підлива)

Риба під томатним соусом (універсальна підлива) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу помити, очистити від нутрощів і плавників і порізати на шматки шириною 2,5-3 див.
Моркву і часник натерти на дрібній тертці, рибу обваляти в крохмалі і обсмажити на сковорідці в невеликій кількості олії.


Частина моркви з часником, викласти на дно каструлі або казана. Зверху покласти рибу і на неї решту моркви.
Засипати приправами, сіллю, перцем і покласти лавровий лист.



Змішати томатну пасту в чашці з водою і залити рибу. Якщо рідини мало, долити води, щоб наполовину покрила рибу.
Накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 20-30 хв.
Якщо сильно кислий томатний соус додайте ложку цукру.
Подаємо з гречкою.
Приємного апетиту!