Риба, смажена в кукурудзяній скоринці

Риба, смажена в кукурудзяній скоринці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти…

У плоскій тарілці змішати кукурудзяне і пшеничне борошно. Додати сіль, чорний мелений перець і приправу для риби. Гарненько перемішати.

Кожен шматочок риби обваляти в приготовленої суміші з обох сторін.

Смажити рибку на рослинному маслі на середньому вогні з кожного боку по 5 хвилин або до готовності. Не варто відразу ж вертіти шматки по сковороді, скоринка повинна «схопитися»

Дане блюдо чудово доповнює легкий крабовий салат зі свіжим огірком, заправлений лимонним соком і майонезом. Приємного апетиту!