Биточки з сиру і риби

Ситний варіант сирних биточків, доповнених тріскою. Готується дуже просто, можна відразу приготувати на всю сім’ю і насолоджуватися трапезою.

Інгредієнти

філе тріски – 600 грам
прісний сир – 500 грам
луковичка – 1 головка
пшеничний хліб – пара шматочків
молоко для замочування
олія – для смаження
сухарі пировочные – для панірування
перець з сіллю – за смаком

Як приготувати Биточки з сиру і риби

Ситний варіант сирних биточків, доповнених тріскою. Готується дуже просто, можна відразу приготувати на всю сім’ю і насолоджуватися трапезою.

Покроковий рецепт

1. Рибу ділять на філе, видаливши всі кісточки і шкіру. Нарізають тріску шматочками. Цибулинку очищають, нарізають півкільцями, просмажують на розпеченому маслі.

2. Хліб попередньо замочують у молоці. Достатньо 100 г продукту. Пропускають разом з сиром, тріскою і цибулею через м’ясорубку. Солять і перчать отриману суміш.

3. Далі з сирно-рибної маси формують акуратні биточки, панірують у сухарях, смажать з двох сторін на олії. Потім можна довести до готовності в духовці.

4. Рибні биточки з сиром можна подавати до столу з будь-яким овочевим гарніром, наприклад, з легким салатом або овочами. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Риба запечена в глині