Ніжна рибка в соусі “під снігом”
Інгредієнти
Тушка хека – 500 гр. | |
Цибуля велика – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Сіль – 1/4 ч. л. | |
Духмяний перець – Щіпка | |
Лавровий лист – 1 шт. | |
Спеції для риби – На смак | |
Часник – 1/2 зубчики | |
Сметана – 3 ст. л. |
Ми часто скрізь поспішаємо і перестаємо стежити за користю тієї їжі,яку готуємо. Даний рецепт поєднує в собі швидкість приготування і користь.
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти: рибу очистити від лушпиння і порізати на шматочки, овочі почистити і порізати.
У каструлю викласти цибулю (половину), зверху шматочки риби,посолити і поперчити. Зверху викласти моркву і залишився лук.
В окремій тарілці змішати сметану,спеції для риби і підлогу зубчики часнику (можна покласти пряні трави,які люблять ваші домочадці) перемішати і довести об’єм до 200 мл водою. Залити отриманим соусом нашу рибку і поставити на повільний вогонь.
Після закипання тушкувати рибу 20 хв. на повільному вогні. Наша тушкована риба під маринадом готова. Приємного апетиту!