Риба в клярі

Риба в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт для того, у кого не вистачає часу довго готувати рибу, але хочеться зробити смачну страву. Хочу поділиться обалденным рецептом Скумбрії в клярі.

Інгредієнти

біла риба – 3 тушки переважно скумбрія
яйце куряче – 2 штуки середніх розмірів
майонез – 4 ст. ложки брати провансаль пожирніше
борошно – 3 стложки
сіль, перець,приправа для риби – на смак

Як приготувати Риба в клярі

Хороший рецепт для того, у кого не вистачає часу довго готувати рибу, але хочеться зробити смачну страву. Хочу поділиться обалденным рецептом риби в клярі(в моєму випадку це скумбрія)Рибка виходить м’якою, ніжною і дуже смачною. Мої домашні дуже люблять рибку за цим рецептом.

Покроковий рецепт

Перше, що ми зробимо, це дістанемо рибу з морозилки і будемо розморожувати її чотири години.Після розморожування починаємо акуратно обробляти нашу рибку. Спочатку відріжемо голову, зябра і хвіст, потім обережно відділити рибу від хребта і оберем від кісточок і ретельно промиємо, щоб вийшло таке філе, як на фото

Наступним етапом підготуємо рибу, наріжемо її квадратиками, приблизно 4 на 4 сантиметри, як на фото внизу.

Підготуємо наш кляр, змішуємо сметану з борошном, додаємо яйце, сіль, трохи перчика і спецій, збиваємо блендером протягом трьох чотирьох хвилин, щоб тісто стало більш повітряним і відправимо його в холодильник хвилин на десять, щоб ущільнилася консистенція.

Коли тісто буде готове, наллємо в сковорідку масла і поставимо її розігріватися на повільний вогонь.

В цей час насипаємо окремо, в тарілочку трохи борошна і обвалюємо рибу. Потім опускаємо її в клярі і викладаємо на розігріту сковорідку.

Обсмажуємо протягом трьох хвилин з однієї і з другої сторони, на повільному вогні!
Коли риба буде готова, можна прикрасити її зеленню, можна подати з соусом тар-тар для риби, виходить дуже смачно. Приємного апетиту.