Риба минтай в клярі

.

Інгредієнти

Борошно – 200 г (просіяної)
Риба – 400 г філе минтая
Пиво – 250 мл холодного пива (на ваш смак)
Паприка – щіпка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Риба минтай в клярі

Інгредієнти розраховано на 2 порції.

Покроковий рецепт

Приготувати кляр. Пиво, борошно, сіль і паприку змішати (збити міксером), щоб не було грудочок.

Масло розігріти в сковороді з високими стінками. Минтай вмочити в готовий кляр і смажити з обох сторін на сильному вогні до готовності риби (6-8 хвилин).

Готову рибу вийняти шумівкою і викласти на паперовий рушник, щоб стік жир (зверху можна присипати крупною сіллю).
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибне філе минтая і тілапії в клярі