Філе риби, запечене в тесті філо
Інгредієнти
філе хека – 200 грам | |
куряче яйце – одне | |
спеції – за смаком | |
зелень – за смаком | |
тісто Філо – 100 грам | |
кукурудзяного борошна – 30 грам |
Як приготувати Риба в тісті філо
Не вмієте готувати рибу соковитою, і хрусткою?! Візьміть на озброєння рецепт нашого страви. Риба виходить ідеально соковитою і смачною.
Покроковий рецепт
1. Філе хека наріжте шматочками. Приправте спеціями і панірують в кукурудзяній муці. Обсмажте з двох сторін до золотої скоринки.
2. Зелень дрібно нарубаєте. Яйця добре збийте.
3. Розгорніть лист тіста. Змастіть добре яйцем, викладіть зелень і рибу.
4. Добре загорніть рибу у тісто. Зверху промажте яйцями і присипте зеленню.
5. Надішліть випікатися на 10 хвилин до красивої скориночки.