Практично кожен рибалка знає, що риба являє собою досить унікальний харчовий продукт, що володіє дуже великим обсягом всіляких досить корисних речовин. Кулінари зі значним досвідом ділять цей продукт на 3 категорії – океанічну, морську і річкову. Зазвичай дрібна рибка йде на приготування юшки, тоді як тільки що виловлений трофей служить для зовсім інших цілей.
Так, деякі рибалки віддають перевагу такому похідному страви, як запечена риба в глині, процес приготування якої зовсім не складний, а також не вимагає наявності якихось спеціальних умінь, навичок. В рецепті буде дано докладний опис тонкощів приготування запеченої в глині рибки.
Для того, щоб кінцевий результат радував своїми дивними смаковими якостями всіх рибалок, які зібралися біля вогнища, слід заздалегідь обзавестися певним набором інгредієнтами.