Риба запечена в глині

Риба запечена в глині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Практично кожен рибалка знає, що риба являє собою досить унікальний харчовий продукт, що володіє дуже великим обсягом всіляких досить корисних речовин. Кулінари зі значним досвідом ділять цей продукт на 3 категорії – океанічну, морську і річкову. Зазвичай дрібна рибка йде на приготування юшки, тоді як тільки що виловлений трофей служить для зовсім інших цілей.

Так, деякі рибалки віддають перевагу такому похідному страви, як запечена риба в глині, процес приготування якої зовсім не складний, а також не вимагає наявності якихось спеціальних умінь, навичок. В рецепті буде дано докладний опис тонкощів приготування запеченої в глині рибки.

Для того, щоб кінцевий результат радував своїми дивними смаковими якостями всіх рибалок, які зібралися біля вогнища, слід заздалегідь обзавестися певним набором інгредієнтами.

Покроковий рецепт