Рибна консерва в мультиварці-скороварці (з форелі)

Рибна консерва в мультиварці-скороварці (з форелі) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу почистити від луски, при необхідності вийняти нутрощі і промити. В даному випадку використовується райдужна форель, але її можна замінити на лосось, кету, горбушу або будь-яку іншу рибу на власний розсуд (в тому числі білу). Головне, щоб у обраного виду риби не було великих реберних і хребетних кісток. В іншому випадку є ймовірність, що великі кістки не зможуть достатньо розваритися і залишаться твердими, тоді як філе вже буде готове.
Рибу порізати на порційні шматки.

Цибулю почистити і порізати півкільцями.

Покласти в чашу мультиварки-скороварки в довільному порядку.
Полити зверху рослинним маслом. Розподілити поверх риби сіль, цукор, спеції. Їх кількість можна варіювати за смаком. Поверх спецій викласти цибулю і часник, нарізаний невеликими шматочками. Вода не потрібна, так як в процесі гасіння виділяється багато соку.
Закрити каструлю і встановити режим “Гасіння” на 2 години.

Після закінчення часу консерва буде готова, кісточки стануть м’якими.

Залишиться розкласти її по стерилізованим банкам. Якщо передбачається вжити консерву відразу, цей пункт можна опустити.
Зберігати в прохолодному місці.