Цей овочевий салат з рибою я дуже часто готую влітку. Він легкий і готується просто. Не вимагає докладання великих зусиль.

Інгредієнти
| філе сьомги – 300 г | |
| лимонний сік – 1/2 плоду | |
| сіль – пару щіпок | |
| чорний перець – за смаком | |
| оливкова олія – для смаження риби | |
| помідори черрі – 10 шт. | |
| салатні листя – середній пучок | |
| огірок – 1 шт. | |
| тертий сир для соусу – 2 ст. ложки | |
| майонез – 4 ст. ложки | |
| твердий сир – 50 г |
Влітку завжди хочеться приготувати чогось легкого. Сьогодні готуємо салат “Цезар” з овочами. При виборі риби в продуктовому магазині настійно не рекомендую купувати заморожену рибу.
Покроковий рецепт
1. Підготуйте філе сьомги. Вимийте його, посоліть за смаком, посипати чорним перцем, збризніть лимонним соком і полийте оливковою олією.
2. Відкладіть рибу в сторону на 10 хвилин.
3. Потім підготовлену сьомгу обсмажте на грилі до готовності.
4. Ретельно вимийте салатні листя в холодній воді, висушіть їх і порвіть невеликими шматочками.
5. Помідори черрі промийте і розріжте на 4 частини.
6. Огірок розріжте навпіл і наріжте півкільцями.
7. У тарілку викласти салатні листя. На листя викладіть купками помідори черрі, огірки і сьомгу, попередньо розчавлений за допомогою виделки. Зверху посипте насінням соняшнику і посоліть салат.
8. Змішайте в невеликій мисці майонез і тертий сир. Полийте приготованою заправкою салат. Зверху великими шматками натріть твердий сир.
