Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.

Інгредієнти
| Для риби: | |
| філе сьомги – 2 шт. | |
| сіль, перець – за смаком | |
| оливкова олія – дл яжарки | |
| Для сухариків: | |
| французький хліб – 4 кусока | |
| оливкова олія – 1 ст. ложка | |
| часник – 3 зубчики | |
| морська сіль – за смаком | |
| Для заправки: | |
| анчоуси – 4 шт. | |
| часник – 2 зубчики | |
| сік лимона – 1 лимона | |
| гірчиця – 1 ч. л. | |
| вустерський соус – 2 ч. л. | |
| йогурт – 1/3 склянки | |
| сир пармезан – жменя | |
| Для салату: | |
| салат – крупно порізану | |
| сир пармезан – жменя |
Ще один «смачний рецепт рибного салату з листям зелені і сухариками. Особливо смачна часникова заправка з тертим сиром.
Покроковий рецепт
1. Філе сьомги присипте сіллю, перцем і обсмажте на рослинному маслі до готовності. Зніміть рибу зі сковорідки. При бажанні видалити шкіру. Накрийте рибу тарілочкою, щоб вона залишалася теплою.
2. Французький батон ріжеться кубиками. У рослинне масло додається чавлений часник і сіль, перемішують. Хлібець викладається на деко і сбрызгивается часниковим маслом. Потім ставлять сухарики в духовку на 10-15 хвилин.
3. Заправка.
Покладіть анчоуси і тертий часник в миску. Пюрируйте ложкою або ступкою. Додайте лимонний сік, гірчицю вустерський соус. Додайте тертий пармезан і йогурт. Гарненько перемішайте.
4. Додайте нарізані листя салату у велику миску з соусом. Перемішайте листя, щоб вони вкрилися соусом.
5. Зберіть салат.
Викладіть листя на тарілку. На листя викладіть сухарики і рибу (філе можна поламати виделкою на частини). Присипати тертим сиром пармезан.
