Приготуємо всі інгредієнти для супу. Філе щуки необхідно помити, якщо є видалити кістки. Картоплю, моркву і цибулю почистити.
У каструлю налити води, поставити на вогонь. Картоплю нарізати на невеликі брусочки.
Коли вода в каструлі закипить, додати нарізану картоплю.
Варити картоплю хвилин 10. Після цього зняти пінку з бульйону.
Ріжемо цибулю. Намагаємося не плакати)
Ставимо сковорідку на вогонь. Наливаємо рослинне масло 2 ст. ложки. Обсмажуємо цибулю.
Поки цибулька підсмажується, тремо моркву на крупній тертці.
Як тільки цибуля злегка золотистим, додаємо ще 1 ст. л. рослинного масла і моркву. Злегка обсмажуємо.
Цибулю з морквою відправляємо в каструлю. У цей момент можна суп посолити.
Ріжемо філе щуки на середні кубики.
Опускаємо рибу в каструлю. Додаємо лавровий лист і запашний горошок для смаку. Варимо хвилин 10-15.
На фінішній прямій додаємо зелень петрушки, і досолює якщо це необхідно.
Наш гарний і смачний рибний супчик готовий! Приємного апетиту!