Рибний суп з філе щуки

Рибний суп з філе щуки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо всі інгредієнти для супу. Філе щуки необхідно помити, якщо є видалити кістки. Картоплю, моркву і цибулю почистити.

У каструлю налити води, поставити на вогонь. Картоплю нарізати на невеликі брусочки.

Коли вода в каструлі закипить, додати нарізану картоплю.

Варити картоплю хвилин 10. Після цього зняти пінку з бульйону.

Ріжемо цибулю. Намагаємося не плакати)

Ставимо сковорідку на вогонь. Наливаємо рослинне масло 2 ст. ложки. Обсмажуємо цибулю.

Поки цибулька підсмажується, тремо моркву на крупній тертці.

Як тільки цибуля злегка золотистим, додаємо ще 1 ст. л. рослинного масла і моркву. Злегка обсмажуємо.

Цибулю з морквою відправляємо в каструлю. У цей момент можна суп посолити.

Ріжемо філе щуки на середні кубики.

Опускаємо рибу в каструлю. Додаємо лавровий лист і запашний горошок для смаку. Варимо хвилин 10-15.

На фінішній прямій додаємо зелень петрушки, і досолює якщо це необхідно.

Наш гарний і смачний рибний супчик готовий! Приємного апетиту!