Капусняк з квашеною капустою (капусняк)

Капусняк з квашеною капустою (капусняк) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп, який готуватися, в основному, в зимовий час року. Страва, улюблені багатьма, так як воно дуже поживне. Його часто готують на наступний день після свята – капусняк.

Інгредієнти

Свинячі ребра – 0.5 кг
Картопля – 4 шт.
Морква – 1 шт.
Капуста квашена – 3 великих жмені
Пшоно – 200 гр.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст. л.
Води – 3 л
Спеції – за смаком
Часник – за бажанням

Як приготувати Капусняк з квашеною капустою (капусняк)