Ставимо на вогонь воду або курячий бульйон. Тим часом, рибу (підійде хек, минтай, та інші) промиваємо, прибираємо чорний плівки, відрізаємо плавники і хвіст. Нарізаємо на шматки шириною 4 див
Овочі чистимо від шкірки. Картопля, цибуля, і третю частину моркви нарізаємо кубиками, решту моркву дрібно натираємо.
Ретельно перебираємо пшоно на предмет сторонніх елементів, промиваємо водою.
Пасеруємо овочі, що залишилися на соняшниковій олії. Закидаємо піджарку в киплячий бульйон.
У киплячий бульйон закидаємо нарізану картоплю і моркву. Варимо до напівготовності. Наступними закидаємо рибу і пшоно. Варимо до повної готовності інгредієнтів. Закладаємо лавровий лист. Супчик приправляємо спеціями. Наливаємо рибний суп у тарілку, посипаємо рубаною зеленню. Їжте із задоволенням!