Простий літній зелений салат з тахін і травами
Інгредієнти
шпинату – пучок | |
кінзи і кропу – пучок | |
часнику – три зубці | |
цибулина – одна | |
кунжутна паста Тахін – за смаком | |
спеції – за смаком | |
вершкове масло – на смак |
Як приготувати Річний зелений салат з тахін
Існує чимало заправок, які використовуються в закусках. Одну з таких ми рекомендуємо вам використовувати для додання неймовірного смаку зеленого салату.
Покроковий рецепт
1. Шпинат промийте і просушіть. На сковороді з вершковим маслом пасеруйте його.
2. Викладіть шпинат в салатник. Цибулю і часник дрібно нарубаєте і додайте до шпинату.
3. Зелень дрібно нарубаєте і викладіть в салатник.
4. Перемішайте інгредієнти, заправте спеціями і кунжутної пастою Тахині.