Оригінальний паштет з гарбуза і червоної риби родом з Франції
Інгредієнти
м’якоть гарбуза – 150 г | |
сметана – одна ложка | |
вершкове масло – двома ложками | |
червона риба копчена – 180 г | |
грінки або не солодке печиво – при подачі |
Неоднорідний рийет з гарбуза і червоної риби – це оригінальний паштет родом із Франції, який смачно доповнюється спеціями і зеленою цибулею. Найкраще ніжний гарбузово-рибний рийет поєднується з м’яким хлібом.
Покроковий рецепт
150 г м’якоті гарбуза нарізати середніми шматками і відварити, присолив, до готовності.
Варений гарбуз відкинути на друшляк, після перекласти на тарілку і гарненько придушити виделкою, заправляючи ложкою жирної сметани і двома ложками вершкового масла.
180 г копченої червоної риби нарізати дуже кубиками і пюрировать в блендері.
Червону рибу і гарбуз поєднати в одній ємності, заправити сіллю з чорним перцем і перемішати до однорідності.
Готовий рийет з гарбуза і червоної риби пересипати в піалу. Подавати до столу до грінками або не солодким печивом.