Оригінальний паштет з гарбуза і червоної риби родом з Франції

Інгредієнти
| м’якоть гарбуза – 150 г | |
| сметана – одна ложка | |
| вершкове масло – двома ложками | |
| червона риба копчена – 180 г | |
| грінки або не солодке печиво – при подачі |
Неоднорідний рийет з гарбуза і червоної риби – це оригінальний паштет родом із Франції, який смачно доповнюється спеціями і зеленою цибулею. Найкраще ніжний гарбузово-рибний рийет поєднується з м’яким хлібом.
Покроковий рецепт
150 г м’якоті гарбуза нарізати середніми шматками і відварити, присолив, до готовності.
Варений гарбуз відкинути на друшляк, після перекласти на тарілку і гарненько придушити виделкою, заправляючи ложкою жирної сметани і двома ложками вершкового масла.
180 г копченої червоної риби нарізати дуже кубиками і пюрировать в блендері.
Червону рибу і гарбуз поєднати в одній ємності, заправити сіллю з чорним перцем і перемішати до однорідності.
Готовий рийет з гарбуза і червоної риби пересипати в піалу. Подавати до столу до грінками або не солодким печивом.
