.

Інгредієнти
| Рис – 1 склянка | |
| Болгарський перець – 1/2 перцю (червоний) | |
| Болгарський перець – 1/2 перцю (жовтий) | |
| Гриби гливи – 200 г | |
| Цибулю зелений – 2-3 гілочки | |
| Оливкова олія – 2 столові ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Рис з болгарським перцем і грибами
Покроковий рецепт

Інгредієнти..

Рис відварити до готовності, промити, відкласти в сторону.

Болгарський перець нарізати маленькими кубиками, пасерувати на оливковій олії.

Додати гриби гливи, смажити 10 хвилин.

Потім додати порізаний дрібно зелену цибулю. Суміш посолити, поперчити за смаком.

Рис перемішати з грибно-овочевою сумішшю. Подавати до столу. Приємного апетиту!
