.
Інгредієнти
Рис – 1 склянка | |
Болгарський перець – 1/2 перцю (червоний) | |
Болгарський перець – 1/2 перцю (жовтий) | |
Гриби гливи – 200 г | |
Цибулю зелений – 2-3 гілочки | |
Оливкова олія – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Рис з болгарським перцем і грибами
Покроковий рецепт
Інгредієнти..
Рис відварити до готовності, промити, відкласти в сторону.
Болгарський перець нарізати маленькими кубиками, пасерувати на оливковій олії.
Додати гриби гливи, смажити 10 хвилин.
Потім додати порізаний дрібно зелену цибулю. Суміш посолити, поперчити за смаком.
Рис перемішати з грибно-овочевою сумішшю. Подавати до столу. Приємного апетиту!