Рис з мясом кролика

Рис з мясом кролика – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується швидко, і це завжди дуже ситне блюдо.

Покроковий рецепт

Дрібно нарізаємо одну головку цибулини середніх розмірів. На тертці шаткуємо дві морквини. Накаливаем чавунець і наливає в нього олію. Викладаємо в чавунець з разогревшимся маслом нарізану цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулі, постійно помішуючи, щоб не пригоріла.

Кролика нарізаємо середніми шматками і викладаємо в чавунець з обсмаженими цибулею і морквою. Обсмажуємо м’ясо у власному соку протягом 20 – 25 хвилин. У чавунці, після того як м’ясо дасть сік, боятися що пригорить не доводиться, можна зайнятися іншою справою. Помішувати досить через кожні 5 хвилин.

Через 25 хвилин смаження м’яса у власному соку додаємо 1 літр кип’яченої води. Після того як вода закипить, кидаємо лавровий лист, парасолька кропу, дві часточки часнику і варимо ще 25 – 30 хвилин. Після цього прибираємо лавровий лист, парасолька кропу, часточки часнику, закладаємо рис і готуємо ще 20 хвилин.

Через 20 хвилину даємо страви потомитися і можна накривати стіл. З рисом і м’ясом добре приготувати часниковий соус або закуску з хрону – буде дуже до речі. Приємного апетиту!