Прості інгредієнти, готується хвилин 30. Рис краще брати круглий.
Інгредієнти
Рис круглозерний – 1 стакан | |
Цукор – 2-3 ст. л. | |
Вишня свіжа або заморожена – 20-25 шт. | |
Шоколад – 4-6 часточок | |
Молоко – 2 ст. |
Якщо вам набридла звичайна рисова каша, просто спробуйте додати в неї тертий шоколад і вишню… Можна проявити фантазію і додати інші інгредієнти, наприклад: банан, мед, горіхи, що подобається, тоді нудна каша буде різноманітніше і смачніше.
Покроковий рецепт
Рис насипати в аллюминиевую каструлю, добре промити холодною водою.
Залити молоком, додати цукор, поставити на вогонь. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь.
Періодично помішуючи, варимо до готовності рису. При необхідності можна підливати трохи молока, щоб каша не була сухою.
Готову кашу розкладаємо по тарілках.
Моєму вишню, витягуємо кісточки, викладаємо зверху на кашу. Додаємо шматочок вершкового масла.
Трьом шоколад, посипаємо кашу. Якщо любите якнайсолодше, додавайте більше шоколаду. Так само можна самим додати інгредієнти, наприклад посипати пластівцями або полити медом. Каша готова. Приємного апетиту!