Рисовий пудинг з полуницею

Рисовий пудинг з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рисовий пудинг з полуницею

Інгредієнти

Рис круглий – 150 гр.
Полуниця – 150 гр.
Молоко – 150 мл
Вода – 150 мл
М’ята – 2 листочка
Цукор – 75 гр.

Як приготувати Рисовий пудинг з полуницею

Далеко не всі діти люблять каші. І їм марно розповідати про їх корисності для людського організму. Це дорослі можуть їсти те що не подобається, переконуючи себе, що це корисно. З дітьми так н вийде. Але для цього існують мами, які завдяки своїй фантазії можуть звичайну кашу перетвори в що-небудь гарне й смачне. Для нелюбитель рисової каші пропоную рецепт рисового пудингу з полуницею. Від такого десерту жодна дитина не відмовиться. Але і для дорослих – це страва підійде для чудового сніданку з коханим

Покроковий рецепт

1. Рисову кашу зварити на молоці з водою і цукром.

2. Полуницю добре промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками.

3. В красиві вази або салатники покласти половину рисової каші

4. Зверху розкласти шматочки полуниці.


5. І закінчити ще одним шаром каші. Зверху прикрасити листочками м’яти. Такий десерт гарний холодним і теплим.