З цього смачного поєднання салат виходить за сорок хвилин. Сподобається любителям морепродуктів, при бажанні креветки легко замінюються кальмарами або мідіями.

Інгредієнти
| креветки – 200 г | |
| зелений горошок – 200 г | |
| цибуля ріпчаста – 1 головка | |
| морква – 1 невелика | |
| рис – півсклянки | |
| часник – кілька зубчиків | |
| свіжа м’ята – 1/3 чашки нарізаної | |
| кокосова стружка – 1/4 склянки | |
| цибуля- 4 пера | |
| оливкова олія – 1 столові ложки | |
| сік лайма – 2 столові ложки соку з 1 лайма | |
| сіль – за смаком |
Любителям морепродуктів пропоную приготувати рисовий салат креветками, зеленим горошком, ароматною м’ятою і цибулею.
Покроковий рецепт
1. Заморожені креветки кладуть в киплячу солону воду і варять не більше чотирьох хвилин. Рис промивають, відварюють двадцять хвилин і охолоджують.
2. Цибулю нарізають кільцями, очищений часник подрібнюють. М’яту промивають, просушують і нарізають.
3. Цибулю почистити, дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
4. Готовий рис змішують із зеленим горошком, часником, кокосовою стружкою, овочевий засмажкою, цибулею-пореєм і м’ятою. Солять за смаком або використовують універсальні приправи, перемішують. Зверху викладають готові креветки.
5. Перед подачею готову страву поливають оливковою олією і лимонним соком.
