Рисовий салат з кукурудзою

Рисовий салат з кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, крім вже згаданих крабових паличок вам знадобляться кукурудза, кисле яблуко, пекінська капуста або листовий салат і помідори. До речі, палички можна замінити на крабове м’ясо.

Кількість крабових паличок беремо виходячи з двох штук на одну порцію. Нарізаємо кожну на шматочки приблизно по 0,5 див.

Яблуко моєму, очищаємо від шкірки за бажанням. М’якоть нарізаємо дрібними кубиками. Одного середнього яблука вистачить на дві порції.

Помідори також ріжемо на маленькі шматочки. Якщо використовуєте помідори черрі, то можна розрізати їх навпіл.

Капусту або салат шаткуємо як можна дрібніше по можливості, прорізаючи листя вздовж і впоперек.

Змішуємо всі інгредієнти з консервованою кукурудзою і заправляємо сметаною або майонезом за смаком. Сіль і інші приправи на ваш смак.

Подавати салат можна як окрему страву, так і як закуску. Для цього викладіть салат на великі чіпси типу pringles або підсмажені тости. Приємного апетиту!