Наливаємо воду в каструлю, кладемо туди м’ясо (віддаю перевагу варити бульйон на курячих ніжках, зазвичай кладу 3 штучки), ставимо на
великий вогонь, доводимо до кипіння, знімаємо піну, зменшуємо вогонь
Очищаємо картоплю й нарізаємо дрібними шматочками, закидаємо в каструлю
Чистимо цибулю, моркву і буряк, цибулю дрібно шаткуємо, моркву і буряк натираємо на тертку або спрощуємо завдання комбайном.
Ставимо глибоку сковороду на середній вогонь, чекаємо, поки вона нагріється, наливаємо в неї масло, далі засипаємо буряк, моркву і
цибулю пасеруємо, зменшуємо вогонь. Потім додаємо томатну пасту, цукор і лимонну кислоту, тушкуємо на маленькому вогні 5 хвилин
Додаємо в сковороду пару черпачков бульйону з каструлі і продовжуємо тушкувати на малому вогні 7 хвилин
Вміст сковороди закидаємо в каструлю з бульйоном (до цього часу він вже готовий, і картопля також повинен
зваритися). Додаємо за смаком сіль, лаврушечку, чорний перець, коріандр і хмелі-сунелі, варимо на малому вогні ще 30 хвилин
(таким чином борщ буде більш наваристим і смачним). За 10 хвилин до повної готовності чистимо часник тремо на тертці або дрібно
нарізаємо і додаємо в каструлю
Подаємо гарячим, попередньо прикрасивши страву петрушкою,зеленою цибулею і додати ложечку сметани.
Приємного апетиту! Сподіваюся Вам смачно 🙂