1. Масло зігріваємо до кімнатної температури. Можна скористатися мікрохвильовою піччю, якщо немає часу чекати. Головне – злегка розм’якшити, а не розтопити масло. Збиваємо міксером до пишної маси.
2. Додаємо цукор – пісок, ванілін, знову збиваємо.
3. Просіваємо борошно, висипаємо манку або крохмаль (для однорідності та скріплення тестової маси). Вимішуємо з допомогою міксера на невеликих швидкостях.
4. На лист розстилаємо пергаментний папір, розкладаємо формочки.
5. Тісто виходить пухким і розсипчастим, його неможливо розкачати, тому формочки будемо заповнювати ложкою прямо на аркуші. Рівномірно розподіляємо масу, ущільнюємо.
6. Прибираємо формочки, печиво відправляємо в духовку на 10 – 12 хвилин (нагрів 170 – 180 градусів). Уважно стежимо за часом, якщо печінка перетримати, воно стане жорстким.