Простий у приготуванні, з простих і зрозумілих продуктів. Прикрасить святковий стіл або стане різноманітністю до вечері.
Інгредієнти
Філе індички – 800 гр. | |
яйця – 8 шт. | |
цибуля – 1шт. | |
часник – 3 зубчики | |
хліб – 3 шматочки | |
молоко – 50 мл |
Для фаршу можна використовувати і свинину і яловичину, вибираєте на свій смак.
Покроковий рецепт
Відварити і почистити яйця
Дрібно нарізати цибулю, натерти часник. За бажанням можна через м’ясорубку
Індичку подрібнити, відправити до цибулі з часником. М’ясо можна брати будь-який на ваш смак.
Хліб з молоком перемолоти в блендері або замочити і пропустити через м’ясорубку. Надіслати до фаршу.
Додати 1 яйце, сіль, перець за смаком.
Добре вимішуємо фарш і відправляємо в холодильник на пів години
На пергаментний папір выкладымаем весь фарш і надаємо прямокутну форму, викладаємо зверху яйця
З допомогою паперу загортаємо рулет і приминаем округляючи у форму ковбаски
Перекладаємо рулет на деко, робимо виделкою 5-6 проколів
Яйце збиваємо і зверху рулет обмазуємо
Відправляємо в духовку на 40 хв. на 180-200 градусів, регулюйте самі по своїй.
Насолоджуйтеся ніжним смаком і радуйте рідних.
Приємного апетиту!