Яйця покласти в холодну воду і варити після закипання 1 хв. Охолодити. Потрібно щоб білок злегка схопився, а жовток залишився рідким.
Очищені яйця розім’яти виделкою, ретельно подрібнюючи білок.
Брокколі нарізати слайсами
Змішати подрібнені яйця і брокколі.
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити на сковороді в ложці олії.
Шпинат промити і крупно нарізати. Викласти в сковороду до цибулі.
Обсмажувати до зменшення обсягу шпинату. Полити лимонним соком і посолити.
На лист лаваша викласти рівним шаром обсмажений шпинат, залишаючи невелику частину аркуша посередині порожнім.
Другим шаром рівномірно викласти брокколі з яйцем, не закладаючи середину.
Натерту моцарелу також розподілити по лавашу. Присолити.
Лаваш з протилежних сторін скрутити в рулети розрізати середину листа ножем
Кожен рулет розрізати навпіл, покласти в сковороду.
Обсмажувати на невеликому вогні, щоб рулет рівномірно прогрівся, з двох сторін. Коли лаваш обсмажитися розрізати на порційні шматки.