Покроковий рецепт
Червону рибу нарізати тонкими скибочками. Половинку огірка очистити від шкірки і нарізати довгими тонкими смужками. Авокадо очистити і теж нарізати смужками.
Розстелити на столі харчову плівку. Розкласти на плівці скибочки риби (трохи внахлест). Зверху рівномірно розподілити сир (не домазывая по 1 см по краях). Розкласти в рядок огірок і авокадо.
Закатати все це в рулет. Загорнути рулет у плівку.
Прибрати в холодильник на 3 години. Охолоджений рулет звільнити від плівки і акуратно нарізати на рулетики за допомогою гострого ножа.
З хліба (краще брати старий) зробити за допомогою формочок для печива коло, зірочку або сердечко… Змастити сиром (для клейкості). Накрити колечком огірка, вирізаного з решти доріжки. Знову змастити сиром і зверху викласти рулет з сьомги (форелі).
Перед подачею прикрасити зверху філадельфією, журавлиною і зеленню. Приємного апетиту!